Livet på andra sidan

alpros

Livet på andra sidan

2018-07-24 Uncategorized 0

Under våren har jag funderat mycket fram och tillbaka hur livet känns. Vad det är som kommer upp i tankarna när jag tänker att det värsta kan vara rund hörnet – döden. Och det är ändå så, med allt som har varit, gott och ont, så har jag haft ett bra liv. Och skulle jag dö nu, så är jag ändå nöjd med det jag har fått.

Jag har skrivit en del under de senaste veckorna men min telefon crashade utan backup i slutet på juni…

Det har visst hänt en del jag går och grubblar över, som gör mig efter alla år fortfarande ledsen, som jag inte har kunnat påverka för att jag var barn t.ex., men jag har ändå kommit till en acceptans och utan mina erfarenheter skulle jag ju inte vara den jag är. I det stora hela är jag nöjd med mig själv och vad jag har gjort av mitt liv under och med de förutsättningar jag hade. Och jag skulle inte vilja vrida klockan tillbaka.

Tänk att just när man känner att man har landat på en plats i livet, på jorden, där man trivs, efter alla år man har kämpat och sprungit ifrån, så står man där igen – men en säck full av ovisshet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *