Planering

alpros

Planering

2018-08-02 Uncategorized 0

Idag är en sån dag då jag åker runt och planera, pub på Mattön, tillbyggnad på huset, höst i torpet… Och så slår det bara till. Jag vet inte alls hur hösten kommer bli. Jag vet inte ens om jag kommer att jobba, om jag kommer att orka vara i Gysinge, om jag kommer få en behandling till att börja med.

Idag fick jag frågan hur jag mår, hur det känns på riktigt – jag vet inte. Jag vet inte hur jag mår, jag mår inte bra, men jag mår ju inte dåligt. Och hur känns det? Ovissheten känns jobbigt. Att veta att något växer i mig, känns ganska äckligt – men det känns ju inte kroppsligt.

Sen jag fick veta att jag har ett antal tumörer, hoppades jag att det var grottparasiter jag hade plockat upp någonstans på livets resa. I mitten på juni fick jag veta att de har testat alla möjliga ett antal gånger om och uteslutit alla kända. Då var det inte så mycket kvar, förutom ett stort hål.

Idag är en jobbig dag. Kanske jag borde ta tag i att skriva ner allt aom hände sen 11:e april, det jag hade tänkt börja med redan innan sommaren.