Nu gick luften ur

alpros

Nu gick luften ur

2018-08-10 Uncategorized 0

För 4 månader sedan opererade jag handen, dagen efter åkte jag in akut och mina tumörer upptäcktes. För 6 veckor sedan opererades jag. Den 23:e juli skulle mitt fall tas upp på terapikonferena och jag fick en läkartid 25:e juli. Den bokades av. Idag var tiden inne för den nya tiden. Och de hade ingenting att säga. Mitt fall togs inte upp på terapikonferena i juli, den ska tas upp nästa vecka. Det får vi väl se då.

Det känns som jag kunde hålla andan uppe till tiden idag, jag är inte ens arg. Jag är inte ens ledsen. Jag känner mig tomt.

Kunde de inte bara ringa och boka av tiden? Istf att jag tar ledigt, åka in förväntansfull – äntligen ett besked. Och så INGENTING.

Blodprover tog de. För att se om jag har antikroppar mot undulater. De visste i 3 månader att jag har undulater. Varför vänta tills nu? Bara för att göra någon åtgärd när de fick mig att åka dit? Känns som de bara famla, vet inte vad de letar efter.

Väntan är det värsta när man inte ens vet vad man väntar på. Tomt.